از غذاهای محلی قشم پودینی ه هم هست. ه را فقط باید در قشم خورد. اهالی قشم ه را میپزند و له میکنند. به آن لیموعمانی، ادویه، پیاز، رب و پیاز میزنند و دوباره روی گاز میگذارند.
وقتی ه میخوریم دیگر مجبور نیستیم با یک دست مدام درگیر درآوردن استخوانها باشیم؛ چراکه موقع پخت، آنها را از گوشت جدا کردهاند. گاهی هم همین غذا را با سفره ماهی میپزند که به آن پودینی سفره ماهی میگویند.
ه ,پودینی ,قشم ,سفره ,میپزند ,ماهی ,سفره ماهی ,ه را ,به آن ,پودینی ه ,چراکه موقع
درباره این سایت