محل تبلیغات شما

نان توموشی

یکی از تفاوت‌های این نان، با نانی که در شمال کشور پخته می‌شود، اضافه کردن پنیر و تخم مرغ در مایه خمیر آن است. سس مخصوص این نان همان سس مهیاوه است. این میان‌وعده معمولا توسط ن محلی پخت می‌شود. از بین غذاهای محلی قشم نان تنوع زیادی دارد؛ علاوه بر توموشی نان‌های بالاتوه، لیتک، شَلوت، شُلشُلِه، فَلَزی، تَفتُون، بُتُنور هم در قشم می‌توان پیدا کرد.

این ‌نان‌ها به کل با نان‌های شهرهای دیگر متفاوتند. یکی از ادویه‌هایی که در نان‌های قشم می‌ریزند از خاک سرخ درست می‌شود. مثلا سوراغ یک نوع دسر محلی است که از خاک سرخ درست می‌شود و محلی‌ها آن را کنار غذا می‌خورند یا روی نان می‌ریزند.

(مراسم و رسوم) حنابندان

(مراسم و رسوم) جشن نوروز صیاد

(مراسم و رسوم) جشن زار

محلی ,نان ,قشم ,می‌شود ,نان‌های ,یکی ,از خاک ,سرخ درست ,خاک سرخ ,که در ,درست می‌شود

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تازه‌های دنیای کامپیوتر(فاوا)